top of page

קצת על הלחם

מחמצת// עיסה מקמח ומים המותססת דרך הנבגים של שמרי הבר הנמצאים בקמח. עיסה זו מהווה את הבסיס להכנת לחמים משיפון ועד צרפתי.

קראסט// קרום הלחם המשתנה

בהתאם לסוג הבצק ותהליך ההכנה.

קראם// פנים הלחם, משתנה

בהתאם לסוג הבצק ולתהליך

האפייה.

כוסמין// דגן עתיק המכיל אחוז גבוה של חלבון, מינרלים וסיבים תזונתיים מאשר החיטה.

סיפורים

  מהתנור

לה פרינה הוא הקמח

מוצר הגלם הבסיסי ביותר, ממנו מתחיל סיפורו של כל מאפה.

 

לחמי מחמצת בעבודת יד,

ללא סוכר וללא שמרים הנאפים בתנור אבן ומאופיינים בקראסט פריך.

 

bottom of page