top of page

סיפורים
מהתנור
לה פרינה הוא הקמח
מוצר הגלם הבסיסי ביותר, ממנו מתחיל סיפורו של כל מאפה.
לחמי מחמצת בעבודת יד,
ללא סוכר וללא שמרים הנאפים בתנור אבן ומאופיינים בקראסט פריך.
קצת על הלחם
מחמצת// עיסה מקמח ומים המותססת דרך הנבגים של שמרי הבר הנמצאים בקמח. עיסה זו מהווה את הבסיס להכנת לחמים משיפון ועד צרפתי.
קראסט// קרום הלחם המשתנה
בהתאם לסוג הבצק ותהליך ההכנה.
קראם// פנים הלחם, משתנה
בהתאם לסוג הבצק ולתהליך
האפייה.
כוסמין// דגן עתיק המכיל אחוז גבוה של חלבון, מינרלים וסיבים תזונתיים מאשר החיטה.

bottom of page